23-та СРЕДБА НА РЕГУЛАТОРНИТЕ ТЕЛА ЗА ЖЕЛЕЗНИЦИ НА ЕВРОПСКАТА УНИЈА, МАКЕДОНИЈА И ХРВАТСКА 

понеделник, 25 јуни 2012 12:58:00

23-та СРЕДБА НА РЕГУЛАТОРНИТЕ ТЕЛА ЗА ЖЕЛЕЗНИЦИ НА ЕВРОПСКАТА УНИЈА, МАКЕДОНИЈА И ХРВАТСКА


Во периодот 21-22.06.2012 година, во организација на DG MOVE на Европската Комисија и регулаторот за железници на Шпанија, во Барселона, Шпанија се одржа 23-тата средба на регулаторните тела за железници на земјите членки на ЕУ, Македонија и Хрватска на која покрај презентирање на состојбите во железничкиот сектор беа разговарани и на други теми од областа на железниците.

 

 Мапа на страната | Верзија за печатење | © 2008 - 2019 Агенција за регулирање на железничкиот сектор