Средба на директорот на Агенцијата, Никола Костадиновски со господинот Тошиаки Сакатсуме, претставник на ЕБРД 

среда, 04 декември 2013 14:21:27

На ден 03.12.2013 (вторник) во просториите на Агенцијата за регулирање на железничкиот сектор се одржа средба на директорот на Агенцијата, Никола Костадиновски со господинот Тошиаки Сакатсуме, претставник на ЕБРД. На средбата беше преставена организационата структура на железничкиот сектор, преструктурирањето на секторот, како и надлежностите на Агенцијата.Мапа на страната | Верзија за печатење | © 2008 - 2019 Агенција за регулирање на железничкиот сектор