САЕМ ТРАНСПОРТ И ЛОГИСТИКА 2011 

четврток, 06 октомври 2011 15:14:03

Во периодот од 05-08.10.2011 на Скопски саем се одржува саем за транспортна политика и логистика на која свое учество зедоа голем број на компании од Балканот и светот, преставувајќи ги своите услуги на потенцијалните клиенти.

Свое учество зеде и Агенцијата за регулирање на железничкиот сектор, преставувајќи се со своја презентација како независно регулаторно тело за обезбедување транспарентност и недискриминаторско работење на сите учесници кои обезбедуваат железнички услуги во Република Македонија.


http://www.eragrupa.mk/exhibitions.aspx?sub=Transport_Logistika&menu=6&tip=3&id=Saemi&year=2011&exh=1Мапа на страната | Верзија за печатење | © 2008 - 2019 Агенција за регулирање на железничкиот сектор