Работилницата за отворање на железничкиот пазарот и усогласување во Р.Србија и нејзините соседни земји - најдобрите практики и искуства 

вторник, 08 октомври 2013 12:52:10
Директорот на Агенцијата за регулирање на железничкиот сектор, Никола Костадиновски учествуваше на работилницата за отворање на железничкиот пазарот и усогласување во Р.Србија и нејзините соседни земји- најдобрите практики и искуства, која се одржи во Белград, Република Србија во период 3-4 Октомври 2013 година.

 Мапа на страната | Верзија за печатење | © 2008 - 2018 Агенција за регулирање на железничкиот сектор