Презентација на железничкиот систем пред студентите на Градежниот факултет 

вторник, 08 април 2014 13:23:02

 Агенцијата за регулирање на железничкиот сектор, денеска, 08.04.2014 година во соработка со Градежниот факултет изврши презентација на поставеноста на железничкиот систем во Република Македонија и улогата на Агенцијата како регулаторно тело. На оваа презентација покрај преставници од Агенцијата и Градежниот факултет, присутни беа и претставници од Министерството за транспорт и врски и поголем број на студенти.

Презентацијата може да ја погледнете тука.

    Мапа на страната | Верзија за печатење | © 2008 - 2020 Агенција за регулирање на железничкиот сектор