Правила на ЕУ во Македониjа-Извадок од текстот објавен во весникот Дневник 

вторник, 01 октомври 2013 09:17:05

 Извадок од текстот објавен во весникот Дневник

 
Датум: 30.09.2013 година
 
Правила на ЕУ во Македониjа
 
Според првиот човек на Регулаторната агенција за железници, Никола Kостадиновски, анкетите покажуваат дека патниците се  позадоволни од услугите во македонските возови и дека возовите се помалку доцнат. 
 
- Задоволството на патниците е поголемо во споредба со претходни години, возовите се помалку доцнат, но факт е дека има уште многу работа. Добра е иницијативата на државата да набави нови возни средства, што во голема мера ќе го подобри квалитетот на услугите - вели Kостадиновски.
 


Мапа на страната | Верзија за печатење | © 2008 - 2018 Агенција за регулирање на железничкиот сектор