Координативен состанок со Секретаријатот за европски прашања 

понеделник, 19 април 2010 10:57:45

На ден 16.04.2010 година (петок) преставници на Агенцијата за регулирање на железничкиот сектор присуствуваа на координативен состанок со Секретаријатот за европски прашања во врска со искористување на инструментите за претпристапна поддршка на ЕУ.Мапа на страната | Верзија за печатење | © 2008 - 2019 Агенција за регулирање на железничкиот сектор