Интервју на директорот на Агенцијата за регулирање на пазарот на железнички услуги за Македонското радио 

четврток, 17 јуни 2010 14:23:55

На ден 10.06.2010 година директорот на Агенцијата за регулирање на пазарот на железничките услуги г-дин Никола Димитровски беше гостин во емисијата „Слушајте радио“ на Македонското радио во која се говореше за активностите на Агенцијата. Интревјуто може да го проследите тука и тука.Мапа на страната | Верзија за печатење | © 2008 - 2019 Агенција за регулирање на железничкиот сектор